Despre masa de Crăciun și rochia de Revelion

Vrei să arăți superb în Noul An? Ei bine, înainte să te duci la stilist, treci pe la nutriționist!

Dacă vrei să afli cum poți să îți păstrezi silueta în perioadă ”greu încercată” culinar a sărbătorilor de iarnă, vino la o discuție cu dr. Mihaela Bilic, unul dintre cei mai cunoscuți medici nutriționiști din România!

Ce este inclus:

  • strategie realizată împreună cu dr Mihaela Bilic pentru a naviga prin meniul de Crăciun și a păstra silueta pentru rochia de Revelion!
  • analiza corporală cu interpretare medicală
  • sugestii pentru preparate de Sărbători
  • rețete Smart Nutrition
  • cafea, apa aromatizată, gustări, bună dispoziție și o echipă pasionată de nutriție

Pregătește-ți lista de întrebări pentru dr. Mihaela Bilic și vino la Clinica Smart Nutrition (Bd. Barbu Văcrescu 241A, clădirea BVO, etaj 4) marți 27 noiembrie, de la ora 17.00, unde nutriționistul îți va oferi răspunsuri argumentate și documentate.

Înscrierile la workshop se fac în limita locurilor disponibile, iar costul este de 200 RON. Numărul participanților este redus pentru a permite interacțiunea fiecăruia cu medicul.

Absolventă a Facultății de Medicină din București, nutriționistul Mihaela Bilic este autoare a unor carți de succes, vândute în mii de exemplare (“Silueta dincolo de mituri“, “Trăiesc, deci mă abțin“, “Sănătatea are gust”, ”ABC de nutriție”, ”Tocăniță pentru suflet”, ”Am mâncat, o fi păcat?”) și promotor al multor campanii de educație nutrițională.

Prin intermediul numeroaselor emisiuni TV la care a fost invitată, dar și în cadrul conferințelor și seminarelor pentru publicul larg, sfaturile și recomandările ei oferă o perspectivă utilă și motivantă asupra procesului de pierdere în greutate. De pe poziția de medic primar diabet și boli de nutriție, la care s-a adaugat apoi un masterat de psihonutriție realizat la Paris, nutriționistul Mihaela Bilic ne îndeamnă să facem din mâncare un prieten și din alimentația sănătoasă și echilibrată, un stil de viață!

Înscrie-te acum

Pentru detalii suplimentare și înscriere sună la numărul de telefon 0314.260.767 sau completează formularul atașat.
Vei fi contactat pentru a ți se oferi toate informațiile legate de organizare și costuri. Grăbește-te să-ți rezervi locul la workshop! Rezervarea se realizează în momentul achitării costului integral.

Despre clinica Smart Nutrition:

Medicii noștri sunt specialiști în diabet, nutriție și boli metabolice și au o experiență bogată în domeniu, lucrări publicate, studii de cercetare derulate sau titlu de doctor în medicină. Serviciile clinicii de nutriție Smart Nutrition sunt destinate persoanelor care doresc să scadă în greutate, celor care au nevoie de consiliere pentru alegerea unui stil de viață sănătos, doamnelor însarcinate, familiilor care au nevoie de consiliere pentru alimentația copiilor sau persoanelor care suferă de boli cronice și au nevoie de nutriție terapeutică.

Realizăm investigații medicale de metabolism și recoltare de analize de sânge în cadrul clinicii, precum și consiliere psihologică pentru ca pacienții noștri să regasească în sediul clinicii toate serviciile necesare nevoilor lor.

Localizare pe harta

0