Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

WORKSHOP SMART NUTRITION: Scoala de nutritie pentru parinti

noiembrie 9, 2018 @ 6:30 pm - 8:00 pm

450RON

Pret pentru inscriere Early Bird pana la 21 octombrie: 350 RON pentru cele 3 sedinte de 90 de minute cu medic specialist si psihoterapeut. Jurnal nutritional pentru copil pentru fiecare participant inclus!

Alimentatia copiilor este extrem de importanta pentru dezvoltarea lor, pentru sanatatea lor ca adulti si pentru performantele lor scolare. Copiii nu vin ”la pachet” cu manuale de instructiuni si, in majoritatea cazurilor, sfaturile medicilor pediatri in ceea ce priveste alimentatia se opresc dupa varsta de 2-3 ani, cand “copilul are voie sa manance orice”. Astfel, parintii raman fara o instruire adecvata in privinta hranei echilibrate a celor mici, care sa ii ajute pe acestia sa iti atinga potentialul maxim.

Ideea ”scolii de nutritie pentru parinti” a venit tocmai din dorinta de a le oferi sprijin si idei bune, de la un specialist in nutritia copilului si de la un psiholog cu experienta in lucrul cu copiii.

Pe parcursul a trei intalniri, medicul specialist Mihaela Posea va face echipa cu psihoterapeutul Anca Suteu pentru a prezenta atat principiile alimentatiei sanatoase pentru cei mici, cat si ”metode de implementare” a acestora, chiar si in cazul celor mai pretentiosi copii!

Datele intalnirilor: 9 noiembrie, ora 18:30; 16 noiembrie, ora 18:30; 23 noiembrie, ora 18:30.

In primele 2 inalniri vom discuta despre:

  • nevoile nutritionale ale copiilor, ce inseamna un regim echilibrat, cum le asiguram din alimentatie micronutrientii si macronutrientii necesari, care sunt modalitatile de verificare permanenta a calitatii meniurilor;
  • reguli alimentare corecte pentru intreaga familie;
  • stil de viata sanatos pentru parinti si copii;
  • cum recunoastem copiii cu probleme de greutate;
  • cum evaluam calitatea alimentatiei oferite copiilor in institutiile de invatamant si ce abateri sunt reglementate de lege si pot sa fie semnalate de noi, ca parinti.

La final, vom impartasi retete si sfaturi utile pentru includerea alimentelor esentiale in nutritia zilnica a copiilor.

In a treia intalnire vom veni cu rezultatele anchetelor nutritionale pentru fiecare participant, vom discuta despre copiii cu dificultati de alimentatie si despre cazurile particulare cu care se confrunta parintii atunci cand principiile alimentare corecte nu sunt pe placul celor mici.

 

Dr. Mihaela Posea este medic specialist diabet, nutritie si boli metabolice, doctor in stiinte medicale, medic certificat de Federatia Mondiala de obezitate si are o vasta experienta clinica cu copii cu probleme de greutate, dar si cu familii preocupate de alimentatia sanatoasa a copiilor.

Anca Suteu este psihoterapeut atestat in specialitatea psihoterapie cognitiv-comportamentala, psihologie clinica, tehnica Brainspotting, terapia schemelor si trainer autorizat. Anca Suteu ofera consultatii de consiliere psihologica si psihoterapie oferind suport familiilor cu copii care au probleme legate de alimentatie sau greutate, dar si pacientilor care doresc sa slabeasca sau se confrunta cu diverse tulburari alimentare.

Bonus: Fiecare participant la workshop va beneficia gratuit de o ancheta nutritionala pentru un copil, cu analiza realizata pentru trei zile a aportului pe fiecare macronutrient si micronutrient, raportat la doza zilnica recomandata.

Modalitate de inscriere: Inscrierea se poate face pe email sau la telefon: 03142650767; 0736622526; office@clinicasmartnutrition.ro. Locul este rezervat dupa achitarea pretului de 450 RON (350 RON pana la 21 octombrie), care acopera participarea la toate cele trei sedinte de cate 90 minute. Locurile sunt limitate la 10 participanti!

Organizator

Clinica Smart Nutrition
Telefon:
0314260767; 0736622526
Email:
office@clinicasmartnutrition.ro
Sit web:
www.clinicasmartnutrition.ro

Loc de întâlnire

Sediul Clinicii Smart Nutrition
Str. Barbu Vacarescu nr. 241A etaj 4
Bucuresti, România
+ Harta Google
Telefon:
0736622526; 0314260767
Sit web:
www.clinicasmartnutrition.ro