Pranz la restaurant cu nutritionistul Smart Nutrition – Maize

Timp de asteptare: mic                      

Pret: mare

Gustul preparatelor: foarte bun         

Calorii ascunse: putine 

Curiozitatea ne-a impins sa vizitam mult laudatul restaurant Maize. Plus dragostea pentru mancarea buna. Si preocuparea pentru mancare sanatoasa, organica, cu provenienta cunoscuta. Nu am fost dezamagiti. Mancarea este foarte gustoasa, meniul jucaus si inovativ, prezentarea atragatoare. Avem insa o mare dilema. Este dificil sa ne imaginam cum ar putea pacientii nostri aflati in plin regim de slabire sa reziste multelor tentatii.

Asadar, daca sunteti la regim si prietenii va propun sa va intalniti la Maize, si daca simtiti ca sunteti extrem de motivati, evitati painicile calde care vin din partea casei si alegeti Supa Maize sau Asortimentul de legume din gradina coapte cu ulei artisanal si plante aromatice coapte.

Daca insa simtiti ca veti rezista greu tentatiei, evitati sa ciuguliti din mai multe preparate. Comandati Ceafa de Mangalita care vine sosul casei dulce picant, legume coapte, murate, gratinate, afumate si confiate, dar evitati piureul de cartofi care le insoteste.

Daca sunteti barbat, si la mentinere, puteti incerca Varza cu carne – o reinterpretare foarte interesanta a traditionalului preparat romanesc.

ESTIMARILE PRIVIND NUMARUL DE KILOCALORII ALE PREPARATELOR:

Ceafa de Mangalita: pana in 500 kcal per portie

Varza cu carne: 600-700 kcal per portie

Asortiment de legume: 200-300 kcal per portie

Lasati un comentariu