PRANZ LA RESTAURANT CU NUTRITIONISTUL SMART NUTRITION: TRICKSHOT

Timp de asteptare: mediu          Pret: mediu spre mare

Gustul preparatelor: bun          Calorii ascunse: putine

De data aceasta ne-am orientat catre TrickSHOT pentru ca este un restaurant destul de accesibil ca si locatie, aflandu-se in Promenada Mall, si pentru ca ne-a atras atmosfera energizanta, compatibila cu servirea unui pranz cu colegii de birou.

Conceptul aplicat la TrickSHOT este unul modern avand un meniu  variat, in care puteti regasi atat preparate din bucataria europeana cat si feluri de mancare care se preteaza la a fi servite in jurul sălilor de jocuri.

CARE SUNT VARIANTELE PENTRU CARE AM OPTAT?

Daca va aflati in plin proces de slabire, am doua sugestii pentru un pranz care sa se incadreze cu succes in orice regim de slabit:

  • Pentru prima alegere, m-am orientat catre doua feluri de mancare care te duc cu gandul, inevitabil la copilarie, si anume: Ciorba de curcan si Ardei copt servit cu telemea cuburi.

*Este o varianta de pranz care permite si servirea unei gustari in intervalul dintre pranz si cina.

  • Pentru a doua varianta de pranz, m-am orientat catre o varianta imprumutata din bucataria internationala Piept de rata la gratar cu sos de capsuni si mousse de foie gras. Reprezinta o alegere mai satioasa in comparatie cu prima, deoarece contine o cantitate mai mare de carne. Mousse-ul de foie gras, care ar fi putut sa-i creasca valoarea calorica, se afla in cantitate mica.

In cazul in care nu va doriti neaparat sa slabiti, ci doar sa va mentineti silueta, am doua sugestii de pranz.

  • Pentru prima varianta de pranz m-am orientat catre pizza! Da… ati citit bine! Pizza reprezinta o alegere pe care o asociem instinctiv cu prietenii. Mi s-a parut o varianta potrivita pentru un pranz cu colegii de birou pentru ca veti avea sansa sa o impartiti. Am ales o varianta mai usoara, Pizza cu ton, pentru ca este mai putin bogata si nu contine  ingrediente grase care ar putea sa-i creasca si mai mult valoarea calorica. Si… am sperat sa aiba blatul subtire si sa nu se fi folosit prea multa mozzarella.
  • Pentru a doua varianta de pranz, va propun Bruschette cu ansoa si rosii, urmate de Piept de rata la gratar cu sos de capsuni si mousse de foie gras. Este o alegere satioasa care contine si carbohidrati ce ar putea sa contracareze pofta de dulce din timpul zilei.
ESTIMARILE PRIVIND NUMARUL DE KILOCALORII ALE PREPARATELOR:

Ardei copt cu branza telemea cuburi: 180 kcal

Bruschette cu ansoa si rosii: 250 kcal

Ciorba de curcan: 120 kcal

Piept de rata la gratar cu sos de capsuni si mousse de foie gras: 350 kcal

Pizza cu ton: 1000 kcal

Lasati un comentariu