PACHET PSIHONUTRITIE

Dacă îți gasesti alinarea în mancare și ți-ai propus să faci o schimbare privind regimul alimentar, te așteptăm la programul de psihonutriție susținut la clinica Smart Nutrition de doamna doctor Mihaela Bilic, unul dintre cei mai apreciați medici nutriționiști din România!
Vei găsi răspunsul la întrebarea “Eu de ce mănânc?” și vei învăța cum să ai o relație sănătoasă cu mâncarea, bazată pe foamea biologică, și nu pe cea emoțională.

CE CUPRINDE PACHETUL:

128×128

6 ședinte de grup bilunare cu maxim 10 participanți

human-2

Analiza săptămânală a compoziției corporale

plate

Analiza nutrițională a jurnalului alimentar

Durata: 3 LUNI
Preț pachet: 1.800 RON

PSIHONUTRIȚIE VS CONSULTAȚIE NUTRIȚIONALĂ

Dacă în timpul consultațiilor de nutriție, pacienții beneficiază de analize și un plan alimentar personalizat, psihonutriția propune o abordare diferită a relației cu mâncarea, punând accentul pe folosirea simțurilor atunci când vine vorba de interacțiunea cu un aliment. Clasicele întrebări “Eu ce/cât/cum să mănânc?” sunt înlocuite cu întrebarea “Eu de ce mănânc?”.

Astfel, nu mai privim un aliment doar din perspectiva compoziției nutritive și calorice, ci și din cea a senzațiilor pe care acesta le trezește în corpul nostru și a nevoilor pe care le satisface, pe lângă foame, precum anumite lipsuri emoționale și sentimente negative.

Prin ședințele de psihonutriție se urmărește restabilirea unei relații pozitive și echilibrate cu mâncarea, astfel încât aceasta să nu mai fie privită ca un supliment compensator pentru gestionarea emoțiilor, ci doar ca o sursă de substanțe nutritive.

Odată ce îți vei putea accepta și controla sentimentele, vei ști ce/cât/cum să mănânci pentru a ajunge la rezultatele dorite și avea o viață sănătoasă.

CONTACT

Dr. Mihaela Bilic este medic specialist diabet, nutriție și boli metabolice și are specializare in psihonutritie in Franta, tara unde psihonutritia este abordata de specialisti de peste 20 de ani. Doamna doctor are o experiență de 20 de ani în alimentaţia sănătoasă a copilului, a femeii însărcinate, a adultului sănătos şi activ şi a pacienţilor supraponderali şi obezi.

Prin intermediul numeroaselor emisiuni tv la care a fost invitată, dar și în cadrul conferințelor și seminarelor pentru publicul larg, sfaturile și recomandările sale au ajuns în multe case și au ajutat mulți români. Autoarea unor cărți de succes, vândute în mii de exemplare (“Silueta dincolo de mituri”, “Trăiesc, deci mă abțin”, “Sănătatea are gust”, ”Am mâncat, o fi păcat?”), promotor a multor campanii de educație nutrițională, dr. Bilic și-a propus să le redea oamenilor încrederea în mâncare, să îi îndemne să facă din aceasta un prieten și din alimentația sănătoasă și echilibrată un stil de viață.

Despre Smart Nutrition

Clinica Smart Nutrition este singura clinică medicală din România care oferă pacienților o abordare completă a nutriției, toate consultațiile fiind realizate de medici specialiști. Serviciile clinicii sunt destinate persoanelor care doresc să scadă în greutate, celor care au nevoie de consiliere pentru alegerea unui stil de viață sănătos, viitoarelor mămici, familiilor care au nevoie de consiliere pentru alimentația copiilor, precum și persoanelor care suferă de boli cornice și au nevoie de nutriție terapeutică.

Medicii noștri sunt specialiști în diabet, nutriție și boli metabolice și au o experiență bogată în domeniu, lucrări publicate, sutdii de cercetare derulate sau titlu de doctor în medicină. Printre aceștia se numără și unul dintre cei 8 medici din România certificați de Federația Mondială a Obezității.

Pe lângă consultații nutriționale și investigații medicale de metabolism, jurnal alimentar și apnee în somn, realizăm în cadrul clinicii recoltare de analize de sânge, precum și consiliere psihologică, astfel încât pacienții noștri să regăsească într-un singur loc toate serviciile necesare nevoilor lor.

Rezultatele nu sunt garantate și diferă de la persoană la persoană și sunt condiționate de respectarea conduitei alimentare stabilită
împreună cu medicul.*