Reteta pentru legume la cuptor cu rosii uscate in ulei de masline

Ingrediente

  • 3 cartofi, 240g
  • 1 cartof dulce, 240 g
  • 1 ceapa alba, 70 g
  • 1 bucata praz, 70g
  • 1 ardei gras rosu, 75g
  • 4 morcovi, 200g
  • 10 masline, 20g
  • cateva rosii cherry, 110g
  • 1 mar, 80g
  • zeama supa de oase congelata, 150 ml
  • ulei de masline, 10 ml
  • rosii uscate in ulei de masline, 30g

Mod de preparare

Ingredientele taiate in bucati mari se pun intr-o tava, se adauga cuburile de supa de oase, se pulverizeaza ulei de masline deasupra si se tine la cuptor aproximativ o ora.

Informatii nutritionale

  • aproximativ 80 kcal / 100 g preparat
  • aproximativ 7% proteine, 23% grasimi si 70% carbohidrati
  • sursa importanta (peste 10% din DZR pentru o femeie adulta) de: vit A, vit C, vit B6, cupru, mangan.

Lasati un comentariu

0