Dr. Ionela DumitrescuMedic specialist diabet, nutritie, boli metabolice; Medic rezident boli endocrine

  Odată cu deschiderea în mai 2017 a Clinicii SMART NUTRITION, Dr. Ionela Dumitrescu oferă consultații de nutriție pentru adulți, consultații de diabet zaharat și stil de viață sănătos, in limba romana sau in limba engleza.

  Dr. Ionela Dumitrescu  este medic specialist în Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, având o experiență de peste 10 ani. Este absolventă a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, Facultatea de Fiziokinetoterapie, București și  a Facultății de Medicină, Universitatea Ovidius.

  Pregătirea profesională și-a început-o în anul 2002 când a beneficiat de Bursa guvernamentală Virginia Tech, Departamentul „Human Nutrition & Exercise Physiology”, Virginia, USA.

  Este autoarea mai multor de specialitate dar și a unor articole din cărți:

  •  Caracteristicile hipoglicemiei severe la pacienții cu diabet”, Tănasie A M, Nan R, Cosnită A, Steriade O R, Dondoi C, Truică M, Soare I, Stoica A, Radulian G; Acta Diabetologica Română, 2014
  •  Managementul nutrițional în diabetul zaharat, bolile metabolice și alte patologii”, capitolul „Obezitate”. Coordonator Gabriela Radulian; Editura Universitară “Carol Davila”, București 2016
  • Consultatii de nutritie
  • Consultatii de diabet zaharat
  • Consultatii de stil de viata sanatos
  0