To diet or not to diet?

Cu alte cuvinte, ești pregatit/ă sau nu pentru a ține o dietă? Dincolo de kilogramele afișate de cântar, când e cazul să facem modificări în dieta noastră?

Clinica Smart Nutrition și Nutriționistul Mihaela Bilic îți oferă răspunsuri argumentate și documentate despre cum putem slăbi și despre ce înseamnă o alimentație sănătoasă, într-un cadru intim, restrâns și prietenos, la restaurantul Chez Toni, din incinta complexului Pescariu (Str. Barbu Văcărescu, la intersecție cu Str. Țițeica), sâmbată, 14 aprilie, între orele 12.30-14.30.

Te așteptăm să savurăm un prânz copios cu mâncare sănătoasă alături de doamna doctor.

Înscrierile la workshop se fac pâna pe 12 aprilie, iar costul este de 100 de euro. Oferta include meniul de la restaurant (prânz, apă, cafea) și broșuri cu materiale informative.

Absolventă a Facultații de Medicină din București, nutriționistul Mihaela Bilic este de 15 ani medicul care dorește să aducă din nou bucuria și plăcerea pe mesele românilor. Autoare a unor carți de succes, vândute în mii de exemplare (“Silueta dincolo de mituri“, “Trăiesc, deci mă abțin“, “Sănătatea are gust) și promotor al multor campanii de educație nutrițională, Mihaela Bilic și-a propus să redea oamenilor încrederea în mâncare și să le arate că sănătatea are gust!

Prin intermediul numeroaselor emisiuni TV la care a fost invitată, dar și în cadrul conferințelor și seminarelor pentru publicul larg, sfaturile și recomandările ei au ajuns în multe case și au ajutat mulți români. De pe poziția de medic primar diabet și boli de nutriție, la care s-a adaugat mai nou un masterat de psihonutriție realizat la Paris, nutriționistul Mihaela Bilic ne îndeamnă să facem din mâncare un prieten și din alimentația sănătoasă și echilibrată un stil de viață!

Te invităm să îți petreci sâmbăta de 14 aprilie printre prieteni, alături de alți oameni interesați de aceleași subiecte ca și tine, de profesioniștii de la Smart Nutrition și alături de nutriționistul Mihalea Bilic. Timp de 2 ore vei avea ocazia sa găsești raspunsuri la toate întrebările tale.

Înscrie-te acum

Pentru detalii suplimentare și înscriere sună la numărul de telefon 0314.260.767 sau completează formularul atașat.
Vei fi contactat pentru a ți se oferi toate informațiile legate de organizare și costuri. Grăbește-te să-ți rezervi locul la workshop! Rezervarea se realizează în momentul achitării costului integral.

Despre clinica Smart Nutrition:

Medicii noștri sunt specialiști în diabet, nutriție și boli metabolice și au o experiență bogată în domeniu, lucrări publicate, studii de cercetare derulate sau titlu de doctor în medicină. Serviciile clinicii de nutriție Smart Nutrition sunt destinate persoanelor care doresc să scadă în greutate, celor care au nevoie de consiliere pentru alegerea unui stil de viață sănătos, doamnelor însarcinate, familiilor care au nevoie de consiliere pentru alimentația copiilor sau persoanelor care suferă de boli cronice și au nevoie de nutriție terapeutică.

Realizăm investigații medicale de metabolism și recoltare de analize de sânge în cadrul clinicii, precum și consiliere psihologică pentru ca pacienții noștri să regasească în sediul clinicii toate serviciile necesare nevoilor lor.

Localizare pe harta