Despre Workshop-uri

Singura clinică unde pacienții se pot întâlni cu doamna Dr Mihaela Bilic!

Clinica Smart Nutrition organizează periodic ateliere de nutriție cu un număr restrâns de participanți pentru a dezbate împreună cu doamna doctor teme legate de diete, nutriție și alimentație.

Clinica Smart Nutrition și medicul nutriționist Mihaela Bilic îți oferă răspunsuri argumentate și documentate despre cum putem slăbi și despre ce înseamnă o alimentație sănătoasă.

Completați formularul pentru a afla data următorului atelier.

Înscrie-te acum

  • Click aici ca să afli detalii despre programul de psihonutriție
  • Click aici dacă dorești o consultație individuală cu unul dintre medicii noștri specialiști

Și, ca să îți faci o idee despre cum decurge o astfel de întâlnire, te invităm să descoperi edițiile trecute!

Despre masa de Crăciun și rochia de Revelion

Editia 27 Noiembrie 2018

Mesele de sărbători sunt întotdeauna „proba de foc” a oricărei siluete, mai ales în perioada de iarnă, când din meniu nu lipsesc preparatele din carne de porc, precum și deserturile consistente și bogate în calorii.

Pentru a trece proba cântarului în luna ianuarie, dr. Mihaela Bilic le-a pregătit participantelor la seminar o strategie menită să le ajute să aleagă preparatele cu cel mai scăzut conținut caloric. Nu au lipsit sugestiile de preparate de Sărbători, rețete pregătite de specialiștii Smart Nutrition, precum și o analiză corporală cu interpretare medicală.

Atelierul s-a desfășurat la noi în clinică și ne-am delectat cu apă aromatizată cu scorțișoară, povești despre cozonaci și sfaturi despre slăbit. Ne-am îndurat greu să ne despărțim și am plecat cu dorința de a continua să ne împărtășim poveștile despre mâncare și relația cu mâncarea.

To diet or Not to Diet

Editia 27 Aprilie 2018

Prânz la restaurant cu nutriționistul Mihaela Bilic. Workshop cu mâncare sănătoasă

Cu alte cuvinte, ești pregătit/ă sau nu pentru a ține o dietă? Dincolo de kilogramele afișate de cântar, când e cazul să facem modificări în dieta noastră? Ce înseamnă o dietă echilibrată? Alimentele dietetice sunt obligatoriu și sănătoase? Ce determină mâncatul emoțional?

La toate aceste întrebări a răspuns doamna doctor Mihaela Bilic, împreună cu specialiștii Smart Nutrition, în cadrul workshop-ului organizat pe 14 aprilie 2018 , într-un cadru intim, restrâns și prietenos, la restaurantul Chez Toni. Cei prezenți s-au bucurat de preparate deliciose de sezon și au primit sfaturi despre ce presupune controlul porțiilor și diversificarea alimentației. Nu au lipsit nici informațiile despre cele mai bune combinații de alimente, precum și idei de meniu care nu pun în pericol silueta.

Participanții au petrecut 4 ore discutând despre mâncare, nutriție și diete și au plecat surprinși de cât de diferit ne raportam la bucuria mâncării. Cu siguranță am plecat acasă prieteni buni.

Localizare pe harta