Consultanta

Consultanta nutritionala pentru companii

Felul in care ne simtim la birou influenteaza performanta si atmosfera generala in echipa. O stare buna de sanatate a angajatilor e cea mai sigura investitie pe care o companie o poate face pe termen lung. Un comportament nutritional echilibrat este o sursa de energie si incredere de sine care are un impact benefic asupra rezultatelor si relatiilor la locul de munca.

In conditiile in care obezitatea este declarata epidemie la nivel mondial de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii, serviciile medicale de nutritie influenteaza nu doar starea de bine si nivelul de multumire si fericire al angajatilor, ci si sanatatea acestora pe termen lung. Clinica Smart Nutrition va vine in ajutor cu consultanta si implementare de programe de sanatate destinate angajatilor.

Obiectivele programelor se stabilesc impreuna cu fiecare companie in parte si programele implementate sunt monitorizate in timp real.

Pentru detalii si oferte personalizate va rugam sa ne contactati prin email la adresa corporate@clinicasmartnutrition.ro sau la numarul de telefon 0736622526.

Educatie nutritionala pentru gradinite si scoli

Educatia alimentara temeinica este deseori neglijata in formarea celor mici. Si, din pacate, ca orice alt lucru caruia nu i se acorda atentia cuvenita de la varsta potrivita, lipsa unei minime discipline nutritionale poate avea consecinte neplacute pe termen lung, atat pentru copii, cat si pentru parintii acestora.

Smart Nutrition, prin programele sale dedicate gradinitelor si scolilor, sustine o educatie nutritionala bazata pe principii alimentare echilibrate si axata pe insusirea unor deprinderi nutritionale corecte si usor de inteles de catre copii.

Oferim pachete educationale pentru:

  • realizarea meniurilor conform principiilor de nutritie si necesarului copiilor si cu respectarea legislatiei in vigoare;
  • ateliere pe teme culinare si de educatie alimentara;
  • cursuri optionale pe durata unui semestru

Pentru detalii si oferte personalizate va rugam sa ne contactati prin email la adresa corporate@clinicasmartnutrition.ro.

0