Ingrediente
- 110g ceapa
- 10ml ulei de masline
- 6g usturoi
- 200g orez crud
- 250g linte la conserva
- 400g rosii la conserva
- 500ml supa de oase
- Condimente
- 4 ardei gras, o rosie, o bucata dovlecel pentru umplut
Metoda de preparare
Se pune ceapa toccata pe foc impreuna cu o singura lingura de ulei de masline si se tine pana incepe sa se inmoaie. Se adauga usturoiul pisat, orezul, lintea, rosiile si supa si se tin pe foc mare pana cand incep sa clocoteasca. Noi am folosit supa de oase pentru collagen dar se poate folosi orice fel de zeama de supa, de legume sau de carne. Se adauga condimentele – noi am folosit sare, piper, turmenic si boia dulce. Se da focul mic si se lasa sa fiarba 10 minute pana cand lichidul scade in cea mai buna parte. Se umplu apoi legumele cu amestecul obtinut si se tin la cuptor pentru 30-40 minute la 180 grade. Se pot servi cu iaurt.
Informatii nutritionale pentru 100g produs:
- 83.68 kcal,
- 16.47 glucide,
- 3.39 proteine,
- 0.81 grasimi
Total:
- 2076g,
- 1737.94kcal,
- 342 glucide,
- 70.76 proteine.
- 16.68 grasimi
Te invitam sa descoperi si alte articole interesante, pe Blogul Clinicii Smart nutrition!
De asemenea, te invitam sa faci parte din comunitatea Facebook Clinica Smart nutrition si Instagram Clinica Smart Nutrition si de asemenea,
sa ne urmaresti interviurile si prezentarile video pe canalul nostru de Youtube Clinica Smart Nutrition.