La Smart Nutrition ne bazăm pe expertiza unuia dintre cei mai cunoscuți medici nutriționiști din România, Dr. Mihaela Bilic. Te invităm să descoperi atelierele pe teme de nutriție sau programul de psihonutriție organizate împreună cu doamna doctor.

Clinica Smart Nutrition este singura clinică medicală din România care oferă pacienților o abordare completă a nutriției, toate serviciile fiind realizate de medici specialiști. Pe lângă consultații medicale, investigații de metabolism și apnee în somn și de jurnal alimentar, clinica Smart Nutrition oferă acum pacienților posibilitatea ca în cadrul programelor clinicii să găsească răspunsul la întrebarea “Eu de ce mananc?”.

Dacă dorești o consultație individuală cu un medic specialist, te poți programa aici.

Înscrie-te acum

Pentru detalii suplimentare și înscriere sună la numărul de telefon 0314.260.767 sau completează formularul atașat.
Vei fi contactat pentru a ți se oferi toate informațiile legate de organizare și costuri. Grăbește-te să-ți rezervi locul la workshop! Rezervarea se realizează în momentul achitării costului integral.

Despre clinica Smart Nutrition:

Clinica Smart Nutrition este singura clinică medicală din România care oferă pacienților o abordare completă a nutriției, toate consultațiile fiind realizate de medici specialiști. Serviciile clinicii sunt destinate persoanelor care doresc să scadă în greutate, celor care au nevoie de consiliere pentru alegerea unui stil de viață sănătos, viitoarelor mămici, familiilor care au nevoie de consiliere pentru alimentația copiilor, precum și persoanelor care suferă de boli cornice și au nevoie de nutriție terapeutică.

Medicii noștri sunt specialiști în diabet, nutriție și boli metabolice și au o experiență bogată în domeniu, lucrări publicate, sutdii de cercetare derulate sau titlu de doctor în medicină. Printre aceștia se numără și unul dintre cei 8 medici din România certificați de Federația Mondială a Obezității.

Pe lângă consultații nutriționale și investigații medicale de metabolism, jurnal alimentar și apnee în somn, realizăm în cadrul clinicii recoltare de analize de sânge, precum și consiliere psihologică, astfel încât pacienții noștri să regăsească într-un singur loc toate serviciile necesare nevoilor lor.

Localizare pe harta