Ingrediente
- 3 cartofi, 240g
- 1 cartof dulce, 240 g
- 1 ceapa alba, 70 g
- 1 bucata praz, 70g
- 1 ardei gras rosu, 75g
- 4 morcovi, 200g
- 10 masline, 20g
- cateva rosii cherry, 110g
- 1 mar, 80g
- zeama supa de oase congelata, 150 ml
- ulei de masline, 10 ml
- rosii uscate in ulei de masline, 30g
Mod de preparare
Ingredientele taiate in bucati mari se pun intr-o tava, se adauga cuburile de supa de oase, se pulverizeaza ulei de masline deasupra si se tine la cuptor aproximativ o ora.
Informatii nutritionale
- aproximativ 80 kcal / 100 g preparat
- aproximativ 7% proteine, 23% grasimi si 70% carbohidrati
- sursa importanta (peste 10% din DZR pentru o femeie adulta) de: vit A, vit C, vit B6, cupru, mangan.