Ai slăbit, ți-am dat banii înapoi!

La 1 martie, Clinica Smart Nutrition lansa campania ”Câte kilograme slăbești, atât discount primești!”, prin care ofeream pacienților înscriși un discount echivalent cu numărul de kilograme slăbite, la care adăugam un bonus de 10% din partea noastră. Durata campaniei a fost de 3 luni (1 martie – 31 mai), timp în care ni s-au adresat 90% femei cu vârste cuprinse intre 19 si 65 de ani. La prezentarea în clinică, 59% dintre pacienți sufereau de obezitate, 23% erau supraponderali și 18 % erau normoponderali.

O parte dintre aceștia au încheiat deja programul de 3 luni, timp în care și-au atins, în mare măsură, obiectivele. Noi i-am ajutat cu toate investigațiile necesare, plan alimentar adaptat preferințelor lor și monitorizare permanentă, pentru a fi siguri că rămân sănătoși pe tot parcursul acestui proces. Mai mult, am fost lângă ei când motivația nu mai era la cote maxime, i-am sfătuit cum să depășească momentele dificile și le-am asigurat suportul emoțional de care aveau nevoie în această perioadă plină de provocări. La finalul programului, au primit nu numai bilanțul complet al propriului progres, ci și sfaturi de viață sănătoasă pentru viitor, care să îi ajute să își mențină rezultatul.

 ”Ori de câte ori văd un pacient care, la sfârșitul programului, și-a atins obiectivul de pierdere în greutate, mă bucur ca și cum ar fi propriul meu succes! Transformarea este uluitoare: se modifică nu numai silueta, ci și hainele, privirea, atitudinea! La final, vezi oameni plini de încredere în ei și mulțumiți de imaginea lor. Mă bucur pentru fiecare din ei, pentru că știu cât de mult au muncit pentru asta!”, spune dr. Mihaela Posea.

Și, pentru că ”promisiunea făcută e datorie curată”, cum se spune, 10% dintre pacienți au primit deja banii înapoi, în funcție de numărul de kilograme slăbite, la care am adăugat noi bonusul de 10%. Până acum, am returnat sume cuprinse între 200 și 350 lei, dar bilanțul final va fi făcut la sfârșitul lunii august, când vom afla cine e campionul discounturilor (adică cine a slăbit cel mai mult)!

Irina, pacientă Smart Nutrition: ”Am intrat în programul lansat de Clinica Smart Nutrition ”Câte kilograme slăbești, atât discount primești!” la mijlocul lunii martie. Au fost trei luni în care mi-am testat din plin răbdarea și voința, dar în care medicul meu, doamna doctor Mihaela Posea, m-a susținut și mi-a explicat cu răbdare și multă putere de convingere cât este de important să îmi urmez întocmai planul alimentar. Am învățat câteva lecții foarte prețioase, care îmi vor ajuta și în viitor, pentru menținere. Orice obiectiv poate fi atins dacă ești organizat și riguros și dacă îți prețuiești efortul. Am reușit să slăbesc 10 kilograme în 3 luni și sunt foarte mulțumită pentru că arăt așa cum mi-am dorit, sunt sănătoasă și … am primit un discount de 20% din partea Clinicii, adică 10% pentru câte kilograme am slăbit, la care s-a adăugat bonusul de 10%. Mulțumesc doamnei doctor Mihaela Posea și Clinicii Smart Nutrition pentru tot sprijinul pe care l-am primit în procesul de slăbire!”

 

 

Lasati un comentariu