Pranz la restaurant cu nutritionistul Smart Nutrition – Salad Box

Timp de asteptare: mic

Pret: mediu spre mic

Gustul preparatelor: bun

Calorii ascunse: multe pentru salata

De data aceasta facem sugestiile din meniul de la Salad Box care ofera o solutie practica pentru masa de pranz unora dintre pacientii nostri. Am fost curiosi sa incercam si noi si am vizitat locatia din Promenada Mall care este foarte aproape de clinica noastra. Ne-au placut varietatea si creativitatea salatelor propuse, cat si faptul ca acestea se pot personaliza dupa placul fiecaruia. Mentionam insa ca acestea trebuie alese cu un pic de grija, deoarece una dintre salatele alese de noi, You+Proteine, are 761 kcal conform tabelului disponibil in locatie si se apropie de 800 kcal la adaugarea celui mai simplu dressing, adica reprezinta ehivalentul unui hamburger din punct de vedere al kcaloriilor.

Recomandarile noastre pentru persoanele aflate la dieta este sa aleaga intre Athena sau Boston sau Tuna, cu mare atentie la dressing – noi le recomandam pe cele pe baza de iaurt in locul celor facute cu ulei. Cu acestea, masa se va incadra sub 400 kcal.

Persoanelor care doresc sa isi mentina o greutate sanatoasa le recomandam in plus fata de cele de mai sus You+ Vitamine, You+Minerale, You+Fibre. Adaugand unul dintre dressingurile pe baza de iaurt veti servi o masa in jur de 500 kcal.

Lasati un comentariu

0