Ai slăbit, ți-am dat banii înapoi! Află ce discount-uri au intrat în top 3!

Cele mai ”consistente” 3 discount-uri pentru programul ”Câte kilograme slăbești, atât discount primești!” au revenit, în ultimele 3 luni, unui pacient care a slăbit 10,8 kg (20,8% discount) și altor doi pacienți care au slăbit câte 10,7 kg (20,7% discount), sumele returnate fiind de peste 300 RON pentru fiecare pacient. Continuăm campania cu același entuziasm și vă provocăm la … discount-uri!

La 1 martie, Clinica Smart Nutrition lansa campania ”Câte kilograme slăbești, atât discount primești!”, prin care ofeream pacienților înscriși un discount echivalent cu numărul de kilograme slăbite, la care adăugam un bonus de 10% din partea noastră. De la începutul campaniei, ni s-au adresat 90% femei cu vârste cuprinse între 19 și 65 de ani. La prezentarea în clinică, 59% dintre pacienți sufereau de obezitate, 23% erau supraponderali și 18 % erau normoponderali.

O mare parte dintre aceștia au încheiat deja programul, timp în care și-au atins, în mare măsură, obiectivele. Noi i-am ajutat cu toate investigațiile necesare, plan alimentar adaptat preferințelor lor și monitorizare permanentă, pentru a fi siguri că rămân sănătoși pe tot parcursul acestui proces. Mai mult, am fost lângă ei când motivația nu mai era la cote maxime, i-am sfătuit cum să depășească momentele dificile și le-am asigurat suportul emoțional de care aveau nevoie în această perioadă plină de provocări. La finalul programului, au primit nu numai bilanțul complet al propriului progres, ci și sfaturi de viață sănătoasă pentru viitor, care să îi ajute să își mențină rezultatul.

”Ori de câte ori văd un pacient care, la sfârșitul programului, și-a atins obiectivul de pierdere în greutate, mă bucur ca și cum ar fi propriul meu succes! Transformarea este uluitoare: se modifică nu numai silueta, ci și hainele, privirea, atitudinea! La final, vezi oameni plini de încredere în ei și mulțumiți de imaginea lor. Mă bucur pentru fiecare din ei, pentru că știu cât de mult au muncit pentru asta!”, spune dr. Mihaela Posea.

Lasati un comentariu

0