Pranz la restaurant cu nutritionistul Smart Nutrition – Mozzafiato

Reluam seria articolelor care includ recomandari dietetice din meniurile restaurantelor bucurestene cu restaurantul Mozzafiato, situat pe calea Floreasca, destul de aproape de clinica noastra.

Avem trei sugestii pentru doamnele aflate la dieta:

  • Mix de avocado, salmone fume e formaggio care contine avocado, somon fume, branza telemea si rosii cherry

Preparatul va asigura atat aport de proteine cat si de vitamine si minerale (aceasta portie ii ofera organismului peste 30% din DZR pentru vitaminele B2, B3, B6, B12, C, precum si pentru fosfor, seleniu si cupru). In plus, este o portie relativ satioasa care va permite si o gustare de nuci sau migdale daca preferati mesele mai mici si cu gustari intre ele.

  • Burrata e pomodorini care contine branza burrata, rosii cherry si pesto busuioc cu ulei de masline

Preparatul va asigura mai putine proteine si mai multe grasimi dar este satios si are un continut bun de vitamina A si calciu. Este o masa care va permite si o gustare sau un fruct la desert.

  • Tentacoli di polipo alla griglia care contine tentacole de caracatita fragezite la gratar pe care noi le-am comandat cu legume la gratar

Este un preparat satios si frumos echilibrat, potrivit doamnelor care prefera mese fara gustari sau pentru o cina in oras.

Estimam toate preparatele intre 300 si 500 kcalorii si oricare este potrivit pentru o masa de pranz sau o cina pentru un plan alimentar alcatuit impreuna cu medicul Dumneavoastra nutritionist.

Si pentru domni adaugam o sugestie celor de mai sus pentru ca in general barbatii au rate metabolice mai mari decat femeile

  • Filetto di manzo, muschi de vita la gratar langa care noi am asortat legumele la gratar

  

Lasati un comentariu

0